Blåkullaritten
torsdag, 1 april 2021
19:00
20:00
Furudal

BlåkullaParad med häst.

Hästfolk:
OBS!!! Bara anmälda hästekipage får vara med.
Medlemskap i föreningen krävs. Det kan bli lottning om det blir för många anmälda. Fråga är skickad till kommunen om antal ekipage och restriktioner.
Vissa sträckor sker efter trafikerad väg så en säker/ trafiksäkerhäst är att föredra.

Alla:
Ungefär samma rutt som vid Lucia( utan stopp, genom Furudal först och åter via järnvägsgatan och att vi rundar Orestrand): Vi utgår från Ridbanan, rider mot Furudal, svänger in mot sågen för att sedan vika av så vi kommer ut på Tappuddsvägen. När vi är tillbaka på Näservägen viker vi in på Saharavägen. Sen rider vi upp till samlingsplatsen vid elljusspåret och tar Kottvägen och cykelbanan ner genom Furudal. Förbi Näcken över 301:an passerar Hockeyborg och Oreda, över kommunalhusets parkering och rundar Orestrand. Över 301:an in på Järnvägsgatan. Viker upp vid Furudalsretro och sist Näsetvägen tillbaka till Ridbanan.

Publik:
Håll utkik genom ditt fönster, stå i din trädgård, kom ut och titta vid vägen eller ställ bilen på lämpligt ställe för att se.
Ställ gärna ut marchaller och eldkorgar- det uppskattade vi enormt vid Lucia.
Bli gärna stödmedlem i vår förening- 100kr/år, bg: 247-2207, märk med ditt namn- för att visa din uppskattning.

Tänk på att INTE bilda folksamlingar. Håll avstånd och följ restriktioner/ rekommendationer, så att alla kan känna sig trygga i dessa tider.
Ser vi folksamlingar, så kommer vi gå en annan väg eller t o m avbryta och vända tillbaka till ridbanan, för att inte medverka till detta.

OBS!!! Corona Restriktioner/ Rekommendationer måste följas.
Vid stramare regler kan evenemanget ändras/ ställas in med kort varsel.
Vi önskar alla en fin Påsk!