Furudal Forest Festival 2021
lördag, 24 juli 2021
12:00
21:00
Näset
Inställt

OBS!!
Furudal Forest Festival ställer in och flyttas till 2022.

På grund av rådande omständigheter och efterföljderna av COVID-situationen, har vi tvingats ta det tunga beslutet att ställa in årets upplaga av Furudal Forest Festival i sista minuten.

Vi förstår osäkerheten efter pandemiläget och på grund av restriktionerna har försäljningsperioden i år varit begränsad. Vi har hoppats in i det sista, men detta har gett oss ett skört ekonomiskt utgångsläge som just nu inte ger festivalen den möjlighet till kvalitet som vi vill erbjuda.

Istället satsar vi på sommaren 2022, då vi alla förhoppningsvis kan njuta av levande musik, kulinariska upplevelser och att kunna umgås utan större eftertanke.

Vi tackar ödmjukast alla våra samarbetspartners för ert hårda arbete som gav möjligheten till årets upplaga av Furudal Forest Festival och vi ser fram emot nya tag med er alla nästa år!

Vi ses i dalaskogarna 2022 för en upplevelse utöver det vanliga!

- - - - -

PREMIÄR! En festivalupplevelse i dalaskogarna med unga musiktalanger och lokala smaker!

I tider av social distansering och ett nedstängt kulturliv är behovet stort av arrangemang för att hålla branschen vid liv. Vi vill vara med och stärka kulturlivet i Dalarna med en nytänkande och naturnära skogsfestival! Marcusgården bjuder in till en heldag där vi låter skogen vara ditt vardagsrum, där musiken bli soundtracket till sommarens skönaste häng!

Det här är Dalarnas nya spännande sommarhappening för alla som uppskattar kulinariska upplevelser ihop med sköna toner från artister live från scenen.

Hanna Enlöf, ALVA, Orsakan, Maja Ottilia, Indigorado - dagen bjuder på ett brett program där ni får uppleva några av Dalarnas upcoming artister!

Ni kommer även få uppleva musik av unga talanger från Siljansbygden. Furudal Forest Festival ger möjligheten till ungdomar att få ta plats på samma scen som de mer etablerade artisterna.

På den unika matmarknaden som närmaste granne hittar ni mathantverkare som erbjuder mat där alla sinnen berörs och där kvalitet och hållbarhet går hand i hand. Lokala råvaror och delikatesser i småskalig produktion möts när vi samlar branschens kronjuveler på en och samma plats.

Välj att avnjuta lokalproducerat kött med tillhörande råvaror hos den mexikanska foodtrucken Lacholita eller en burgare hos Nomadbussen. Glöm inte att prova någon av de delikata veganska alternativen!

I skogen kan ni även skaka loss under glimrade discokulor till silent disco, avnjuta en stund hos Snitths Skogscafé eller lyssna till historierna om skogsväsen tillsammans med Täpp Lars. Eller varför inte chilla en stund i skogslunden med hängmattor?

Kom och häng med oss en hel dag!

Prisinformation
Festivalpasset kostar 575 SEK inklusive 25 SEK i serviceavgift.
I festivalpasset ingår livemusik och aktiviteter på festivalområdet. Förköp rekommenderas.

Tid och Plats
Datum: 24 Juli, 2021
Startid: Klockan 12, insläpp från 11:30
Slutid: Klockan 21:00
Hitta hit: Näsets Timmervägen 28, 790 70 Furudal

Bra att veta

  • Festivalen är alkholfri och drogfri
  • Matmarknaden ligger i anslutning till festivalområdet (gratis inträde)
  • Innehåll och specifika tider för artister och aktiviteter kan ni läsa om på våra sociala medier.
  • Parkering finns anvisad på plats
  • Arrangören följer FHM rekommendationer och vi ber er att stanna hemma vid eventuella symptom.
  • Ej handikappanpassat.

Klädsel
Evenemanget hålls utomhus på ojämn terräng bland ängar och skogsstigar. Bra skor och kläder efter väder rekommenderas.


Här hittar ni mer info om oss:

www.furudalforestfestival.se
Instagram // @furudalforestfestival
Facebook // Furudal Forest Festival

Varmt Välkomna!