Årsmöte Oregruppen
tisdag, 9 februari 2021
18:30
19:00
Hillboms Bistro

Årsmötet är den 9 februari kl 18.30 på Hillboms Bistro. Som medlem är du välkommen att  medverka fysiskt (vi sitter glest, en person vid varje bord) via telefon, ev. Teams eller fullmakt. Efter mötet äter vi en enkel middag, vegetarisk soppa med smörgås, kaffe och kaka. Självkostnaden för detta blir högst 100 kr och betalas på plats till Hillboms.

Betala vänligen in din medlemsavgift innan mötet. Bankgirot är 5815-8312 och swish till vår kassör Leif Lundell 070-354 69 62. Skriv namn och/eller e-postadress som meddelande. Medlemsavgiften är 100 kr.

Vi har (som många föreningar) haft ett speciellt år 2020. Vi har varit slarviga med att hålla kontakten med gamla medlemmar  vilket vi ber om ursäkt för. Vi har trots allt haft lite verksamhet, bland annat i form av ett coronaanpassat program under adventshelgerna, som blev lyckat.
Nu ser vi fram mot ett nytt verksamhetsår där vi ska försöka göra skillnad till det bättre i Ore.

Anmälan till årsmötet med OSA om soppa/fika görs per mejl till @email eller till @email.

Möteshandlingarna delas ut på papper innan årsmötet, de finns också att tillgå per mejl dagen före mötet.
Vill du lämna en fullmakt för ev. omröstningar, ställ den till Leif Lundell, ange dina kompletta person - och adressuppgifter, skanna in den och mejla den till Leif eller posta eller ge den till honom.

Välkomna!

Gunilla Jacobsson, Furudal
070-25 75 188